Bezinningsdagen

2-daagse All-inclusive massage cursus

Een moment van rust en ontspanning tussen de drukke feestdagen

De Holistische massages vinden plaatsen in ’t Zonnehuus, gelegen aan de ring van het Pittoreske dorpje Dreischor. Naast massage worden ook een ontspannen wandeling door het mooie landschap van Zeeland aangeboden. De Durfhalzen worden uitgedaagd om een frisse duik te nemen in het mooie Grevelingen.

het_dijkwater kerst-massage-marianne Zons opgang aan de grevelingen

Tijdens de cursus oefen je op een medecursist(e). Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen.Bij het geven van een massage kun je hetzelfde ervaren als bij het ontvangen ervan. Je bent met aandacht bij je handen, die ander en jezelf.

Wat is Holistische massage?

Bij Holistische massage staat de hele mens centraal niet alleen zijn fysieke gesteldheid, maar ook zijn mentale, sociale, emotionele en spirituele kanten.

Het functioneren als individu maar ook zijn contacten met anderen, zijn plaats in de samenleving en de invloed daarvan op de persoon zelf. Het holisme gaat ervan uit dat alles samenhangt.  Spanningen op emotioneel, sociaal of mentaal gebied kunnen zich, net als fysieke spanning, manifesteren als lichamelijke klachten.

Dat komt doordat in het lichaam bepaalde spieren onbewust worden aangetrokken.

Data en tijden:

Ontvangst woensdag 28 december om 10.00 uur tot donderdag 29 december eind van de middag.

Prijs: € 150,00 p.p.

Inclusief overnachting, 2x lunch, ontbijt, 3 gangen dinner, 3 massage onderdelen en koffie en thee.

We werken in kleine groepjes van maximaal 4 personen, zodat er tijdens deze intensieve, maar ook gezellige cursus, voldoende tijd voor begeleiding van een ieder is.