Gastvrouw

Als gastvrouw ontvang ik al sinds 1997 mensen thuis. Mijn gastenboek getuigt van de leuke ontmoetingen die er zijn geweest in de afgelopen jaren.

Daarnaast hou ik van de natuur en zit ik in het Zeeuwse Schouwen Duiveland op de juiste plek. In het Idyllische dorpje Dreischor kan ik goed aan mijn trekken komen door te wandelen, fietsen of zwemmen. Ik werk graag met mijn handen als masseur of in de tuin. Mijn nostalgische ingerichte woning ligt aan de voorkant aan de mooie ring van Dreischor en heeft aan de achterkant een mooi aangelegde met tuin met lange beek met zitjes.

Marianne

Een mensenmens, iemand die geïnteresseerd is wat die ander beweegt. Mijn werk heeft altijd met mensen te maken. Ik ben begonnen als kleuterleidster en hanteerde daar de stelling “leer mij het zelf te doen”. Later gebruikte ik die stelling ook in de ouderen zorg

Sinds 1 oktober 2011 heb ik een Holistische massage praktijk aan huis. Ik verzorg massages maar geef ook cursus om het zelf toe te passen.

Klachten van het lichaam kun je dan ook zien als een signaal dat er ergens iets op het lichamelijke, emotionele, sociale of spirituele vlak niet goed functioneert. Holistische massage richt zich op het bewust worden van deze vlakken.

Bewustwording is een voorwaarde om verandering /verbetering in lichamelijk welzijn teweeg te brengen.

marianne_op_massagetafel